logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Amsterdam // Teambuilding Amsterdam
Groepsuitje Amsterdam

Teambuilding Amsterdam

Teambuilding voor een all-in prijs

Een teambuilding programma in Amsterdam staat vooral in het teken van samenwerken en uitdagingen met elkaar aan gaan. Leer elkaar nog beter kennen in deze prachtige hoofdstad en leg de basis voor een goede samenwerking binnen het bedrijf!

Onze ervaren begeleiders zorgen ervoor dat het programma op maat wordt uitgevoerd. Ook zijn onze programma´s altijd in combinatie met een hapje en een drankje.

Klik voor een volledig overzicht van ons teambuilding programma in Amsterdam.Minute to Win it

Minute to Win it

Minute to Win it, een uitje met diverse behendigheidsspelletjes is een combinatie van durf, concentratie, sensatie en humor. Laat je niet afleiden door je tegenstander en probeer de opdracht foutloos uit te voeren. Uiteraard wordt Minute to Win it gecombineerd met een heerlijk diner en gaat de winnaar naar huis met de felbegeerde Minute to Win it trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een ludiek teamspel in Amsterdam. Hoe stiekem is de Rat? Welke Rat lukt het om ongemerkt zijn team te laten verliezen? Teambuilding, list en bedrog en heerlijk eten en drinken in verschillende restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Teambuilding Outdoor

Teambuilding Outdoor

Met Teambuilding Outdoor ga je met elkaar de uitdaging aan en wordt je samen een topteam. De kracht van het collectief zal snel zichtbaar zijn. Teambuilding Outdoor is het ondernemen van speciaal geselecteerde opdrachten waarbij iedereen zijn grenzen verlegd en de andere teamleden inspireert. De dag zal worden afgesloten met een heerlijke BBQ en een drankje.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teambuilding programma waarbij diverse spannende en leuke spellen afgewisseld worden met heerlijk eten en drinken. Welk team neemt de DinerSlag Trofee mee naar huis?

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Lipdub Maken

Lipdub Maken

Onder begeleiding van een professionele cameraman en begeleiding gaan jullie als bedrijf een geweldige Lipdub of videoclip maken. Kom gezamenlijk tot een nummer en leef je helemaal uit. Jullie kiezen een popsong en gaan vervolgens vol overgave een show neerzetten. Een Lipdub Maken is de uitgelezen kans om een super middag te lachen, te gieren en te brullen. En niet te vergeten, lekker te eten en drinken!

Vanaf € 33,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Onze teambuilding programma´s brengen u tijdens uw uitje op de mooiste plekjes van Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan de vele grachten en een wijk genaamd de grachtengordel kan dan ook niet ontbreken. De Prinsengracht, Herengracht en Keizersgracht zijn de drie grootste grachten in het centrum van Amsterdam, tijdens een teambuildingsuitje in Amsterdam zal u ook zeker een van deze grachten aan doen.

Ondanks dat Amsterdam een drukbevolkte, volgebouwde, grote stad is, is er toch nog relatief veel groen te vinden in de vele parken die Amsterdam rijk is. Zo heb je o.a. het Amsterdamse Bos, Flevopark, Sloterpark, Westerpark en Vondelpark, waarvan de laatste twee ongetwijfeld de twee bekendste zijn. Allebei even geschikt voor leuke activiteiten tijdens uw bedrijfsuitje in Amsterdam.

Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Amsterdam bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Bent u op zoek naar een andere locatie? Uitjes en eten regelt uw bedrijfsuitje of groepsuitje door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Amersfoort, groepsuitjes in Breda, teamuitjes in Apeldoorn of afdelingsuitje in Den Bosch.

Bedrijfsuitjes Amsterdam

Personeelsuitje Amsterdam

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Amsterdam? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Uitjes en Eten organiseert een geheel verzorgde dag voor u, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Wij regelen het allemaal voor u.

Groepsuitje Amsterdam

De hoofdstad van Nederland is de perfecte stad voor een groepsuitje. De vele monumenten en rijke historie van Amsterdam maken van ieder groepsuitje een unieke belevenis. Denk bijvoorbeeld aan een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten regelt het allemaal.

Puzzeltocht Amsterdam

Zoekt u een puzzeltocht in Amsterdam? Uitjes en Eten is uw specialist voor puzzeltochten in Amsterdam. Tijdens een puzzeltocht door Amsterdam ontdekt u de hoofdstad op een originele en ludieke manier. De puzzeltochten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Denk bijvoorbeeld aan The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Amsterdam

Een leuke manier om de hoofdstad te ontdekken is door middel van een GPS apparaat. Met onze uitjes StadsGamen en de GPS Menutocht krijgt u geen routebeschrijving op papier maar een GPS apparaat waarmee u in combinatie met diverse opdrachten Amsterdam ontdekt.

Teambuilding Amsterdam

Tijdens een teambuilding programma van Uitjes en Eten in Amsterdam zijn communiceren, samenwerken en plezier maken belangrijke onderdelen. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking in uw bedrijf.