logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Amsterdam // Puzzeltocht Amsterdam
Groepsuitje Amsterdam

Puzzeltocht Amsterdam

Puzzeltocht of speurtocht voor een all-in prijs

Amsterdam is een prachtige stad die uitermate geschikt is voor een leuke en gezellige puzzeltocht of speurtocht. Uitjes en Eten biedt dan ook originele en unieke puzzeltochten aan in de hoofdstad.

Al onze puzzeltochten zijn in combinatie met heerlijk eten en drinken in de leukste restaurants. Gedurende puzzeltocht ontdekt u deze stad en worden de mooiste plekjes van Amsterdam bezocht.
Enkele puzzeltochten van Uitjes en Eten in Amsterdam: Fotopuzzeltocht Amsterdam, Wie is de Rat, Levend Monopoly en StadsGamen.

Uitje met eten en fotograferen

Foto puzzeltocht / Bikken en Klikken

Een fotopuzzeltocht in combinatie met heerlijk eten en drinken in het gezellige hart van Amsterdam. Gedurende deze puzzeltocht zullen de verschillende teams diverse klikopdrachten oplossen met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er lekker gegeten en gedronken in verschillende restaurants. Welk team wint de Bikken en Klikken Trofee?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Een Wie is de Rat puzzeltocht door Amsterdam is een ludiek teamspel door de historische binnenstad. Hoe stiekem is de Rat? Lukt het de Rat om zijn team te laten verliezen? List en bedrog en teambuilding vormen de perfecte combinatie voor deze puzzeltocht. Natuurlijk wordt er ook heerlijk gegeten en gedronken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
GPS tocht Amsterdam

GPS tocht / Puzzeltocht

Gedurende een GPS tocht nemen de diverse teams het tegen elkaar op met behulp van een GPS en digitale camera. Tijdens de GPS puzzeltocht zult u diverse verrassende opdrachten op moeten lossen in Amsterdam. Tijdens de route zullen jullie ook lekker eten en drinken in verschillende restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is een nieuwe, unieke en hilarische puzzeltocht van Uitjes en Eten. The Ball heeft een doorsnede van 1.83m en wordt rollend door een stad verplaatst. Tijdens de route voeren de diverse teams verschillende hilarische opdrachten uit. Gedurende de The Ball route kunt u ook genieten van heerlijk eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Stadsgamen Amsterdam

StadsGamen

Uitdagend, intellectueel en prikkelend. Al deze factoren hebben betrekking op de puzzeltocht StadsGamen in Amsterdam. Alle teams maken gebruik van SMS, GPS, MP3 speler en een digitale camera. Tussendoor wordt er in diverse restaurants een heerlijk 3 gangenmenu geserveerd.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Vraag aan een willekeurige toerist in Amsterdam wat zij hebben bekeken of gaan bekijken in Amsterdam en je krijgt al gauw antwoorden als the Red Light District, coffeeshops, Anne Frankhuis en het Rijksmuseum. Ieder jaar wordt Amsterdam door ongeveer 4,5 miljoen mensen uit de hele wereld bezocht. En daarbij komen er jaarlijks ook nog een kleine zestien miljoen dagjesmensen naar Amsterdam voor een museumbezoek, een dagje Artis, Madame Tussauds of voor een tochtje met de rondvaartboot. Deze laatste staat op de tweede plaats van meest bezochte attracties in Nederland.

Met al deze fantastische bezienswaardigheden is Amsterdam dan ook de stad bij uitstek voor een leuk en gezellig bedrijfsuitje. Uitjes & Eten biedt dan ook verschillende bedrijfsuitjes aan in Amsterdam, waarbij de ouderwetse puzzeltocht in verschillende nieuwe jasjes de boventoon voert. Een wandelpuzzeltocht, fietspuzzeltocht, steppuzzeltocht het is allemaal mogelijk in Amsterdam. Natuurlijk wordt tijdens zo'n puzzeltocht niet voorbij gegaan aan de typische Amsterdamse bezienswaardigheden.

Bedrijfsuitjes Amsterdam

Personeelsuitje Amsterdam

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Amsterdam? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Uitjes en Eten organiseert een geheel verzorgde dag voor u, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Wij regelen het allemaal voor u.

Groepsuitje Amsterdam

De hoofdstad van Nederland is de perfecte stad voor een groepsuitje. De vele monumenten en rijke historie van Amsterdam maken van ieder groepsuitje een unieke belevenis. Denk bijvoorbeeld aan een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten regelt het allemaal.

Puzzeltocht Amsterdam

Zoekt u een puzzeltocht in Amsterdam? Uitjes en Eten is uw specialist voor puzzeltochten in Amsterdam. Tijdens een puzzeltocht door Amsterdam ontdekt u de hoofdstad op een originele en ludieke manier. De puzzeltochten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Denk bijvoorbeeld aan The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Amsterdam

Een leuke manier om de hoofdstad te ontdekken is door middel van een GPS apparaat. Met onze uitjes StadsGamen en de GPS Menutocht krijgt u geen routebeschrijving op papier maar een GPS apparaat waarmee u in combinatie met diverse opdrachten Amsterdam ontdekt.

Teambuilding Amsterdam

Tijdens een teambuilding programma van Uitjes en Eten in Amsterdam zijn communiceren, samenwerken en plezier maken belangrijke onderdelen. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking in uw bedrijf.