logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Amsterdam // Personeelsuitje Amsterdam
Groepsuitje Amsterdam

Personeelsuitje Amsterdam

Personeelsuitje voor een all-in prijs

Amsterdam is de stad voor een personeelsuitje bij Uitjes en Eten. Ontdek samen met je collega´s de historisch Mokum in één van onze speurtochten of puzzeltochten of geniet van een dinerspel in een gezellig Amsterdams restaurant.

Personeelsuitje in Amsterdam? De hoofdstad is een stad om met elkaar van te genieten. De grootste gemeente van Nederland heeft enorm veel te bieden.

Uitjes en Eten zorgt er dan ook voor dat u een verrassend, gezellig maar vooral onvergetelijk personeelsuitje heeft. Ontdek de Jordaan, het mooie centrum en de historische grachten of geniet van een dinerspel in een gezellig restaurant. Uitjes en Eten biedt vele mogelijkheden voor een uitje met het personeel. Onze fantastische begeleiders zorgen ervoor dat ook uw personeelsuitje perfect verloopt. Geregeld tot in de puntjes, van ontvangst tot de afsluiting en van de activiteit tot en met de catering.

Hieronder vindt u een kleine greep uit onze vele personeelsuitjes in Amsterdam. Klik hier voor meer personeelsuitjes in AmsterdamUitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Amsterdam. Tijdens dit groepsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Minute to Win it

Minute to Win it

Minute to Win it, een uitje met diverse behendigheidsspelletjes is een combinatie van durf, concentratie, sensatie en humor. Laat je niet afleiden door je tegenstander en probeer de opdracht foutloos uit te voeren. Uiteraard wordt Minute to Win it gecombineerd met een heerlijk diner en gaat de winnaar naar huis met de felbegeerde Minute to Win it trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig bedrijfsuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de ze Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend bedrijfsuitje of groepsuitje in Amsterdam. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het nieuwe, hilarische en unieke bedrijfsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit bedrijfsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer


Een personeelsuitje regelen in Amsterdam? Geen probleem. Uitjes en Eten kan de gehele dag voor u verzorgen. Van ontvangst tot afsluiting en van activiteiten tot catering, wij doen het allemaal voor u.

Ondanks dat Amsterdam een drukbevolkte, volgebouwde, grote stad is, is er toch nog relatief veel groen te vinden in de vele parken die Amsterdam rijk is. Zo heb je o.a. het Amsterdamse Bos, Flevopark, Sloterpark, Westerpark en Vondelpark, waarvan de laatste twee ongetwijfeld de twee bekendste zijn. Allemaal even geschikt voor leuke activiteiten tijdens uw personeelsuitje in Amsterdam.


Personeelsuitje in het park

Het Westerpark vindt u in Amsterdam-West, die de laatste jaren is uitgebreid met het Westergasfabriekterrein. Bij de Westergasfabriek worden regelmatig concerten gegeven en staan er regelmatig grote namen op het podium

Het Vondelpark is het drukst bezochte en bekendste park van Amsterdam. Vele toeristen weten al net als de Amsterdammers zelf goed de weg te vinden naar dit stadspark in Amsterdam. Het Vondelpark kan ook heel goed dienen als onderdeel van uw personeelsuitje, voor bijvoorbeeld wat actieve spelen, ontmoetingsplaats of lunchplek. Op korte afstand van het Vondelpark ligt het Museumplein en het Rijksmuseum. Bezienswaardigheden die u misschien ook wilt bezoeken tijdens uw personeelsuitje.

Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Amsterdam personeelsuitjes. Bent u op zoek naar een andere locatie? Uitjes en eten regelt uw bedrijfsuitje of groepsuitje door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Rotterdam, groepsuitjes in Haarlem, teamuitjes in Volendam of afdelingsuitje in Utrecht.

Bedrijfsuitjes Amsterdam

Personeelsuitje Amsterdam

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Amsterdam? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Uitjes en Eten organiseert een geheel verzorgde dag voor u, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Wij regelen het allemaal voor u.

Groepsuitje Amsterdam

De hoofdstad van Nederland is de perfecte stad voor een groepsuitje. De vele monumenten en rijke historie van Amsterdam maken van ieder groepsuitje een unieke belevenis. Denk bijvoorbeeld aan een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten regelt het allemaal.

Puzzeltocht Amsterdam

Zoekt u een puzzeltocht in Amsterdam? Uitjes en Eten is uw specialist voor puzzeltochten in Amsterdam. Tijdens een puzzeltocht door Amsterdam ontdekt u de hoofdstad op een originele en ludieke manier. De puzzeltochten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Denk bijvoorbeeld aan The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Amsterdam

Een leuke manier om de hoofdstad te ontdekken is door middel van een GPS apparaat. Met onze uitjes StadsGamen en de GPS Menutocht krijgt u geen routebeschrijving op papier maar een GPS apparaat waarmee u in combinatie met diverse opdrachten Amsterdam ontdekt.

Teambuilding Amsterdam

Tijdens een teambuilding programma van Uitjes en Eten in Amsterdam zijn communiceren, samenwerken en plezier maken belangrijke onderdelen. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking in uw bedrijf.