logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Amsterdam // Groepsuitjes
Groepsuitje Amsterdam

Groepsuitje Amsterdam

Groepsuitje voor een all-in prijs

Amsterdam is een stad met vele gezichten en is daarom uitermate geschikt voor een groepsuitje, familie-uitje of een vriendenuitje. De Dam, de Jordaan, de Westertoren, het Rijksmuseum en de Wallen, u komt het allemaal tegen tijdens een groepsuitje in Amsterdam. Daarnaast valt er natuurlijk nog veel meer te ontdekken met de groepsuitjes in Amsterdam.


Specialist in groepsuitjes

Uitjes & Eten is een specialist in het organiseren van groepsuitjes en organiseert deze door het hele land. In het bos, op het strand en in de stad, en zo dus ook uw groepsuitje in Amsterdam.
Wij regelen niet alleen de activiteiten tijdens uw groepsuitje, maar ook de catering, waardoor u nergens meer enig omkijken naar heeft en lekker kunt genieten van uw uitje.


Benieuwd of er een groepsuitje voor u tussen zit? Hieronder vindt u een kleine greep uit onze vele groepsuitjes in Amsterdam. Voor meer groepsuitjes in Amsterdam klikt u hier.


Uitje met eten en fotograferen

Bikken en Klikken

Een leuke Foto Fun Tour met eten en drinken door Amsterdam. Tijdens dit groepsuitje lossen jullie in diverse teams de klikopdrachten op met behulp van een digitale camera. Tussendoor wordt er gezamenlijk heerlijk gegeten en gedronken in diverse restaurants. Wie neemt de Bikken en Klikken bokaal mee naar huis?

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Wie is de rat?

Wie is de rat?

Wie is de Rat is een geheimzinnig groepsuitje. Er is namelijk niemand die weet wie de Rat is. Hoe listig is de ze Rat en lukt het hem om zijn team te laten verliezen. List en bedrog, teambuilding en een heerlijk driegangen menu staan centraal tijdens dit spel.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
het Weerwolven Dinerspel

Weerwolven Diner

Een enerverend en spannend groepsuitje in Amsterdam. Weerwolven Dinerspel is een geraffineerd dinerspel in teamverband. Dit betekent een rollenspel vol met list en bedrog, bluffers, slimheid en plezier.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
The Ball is een nieuw en uniek uitje in Nederland

The Ball

The Ball is het nieuwe, hilarische en unieke groepsuitje van Uitjes en Eten. The Ball is 1.83m in doorsnede en wordt rollend door de stad verplaatst. Gedurende de route worden en diverse hilarische opdrachten uitgevoerd. Tijdens de The Ball route kunt u genieten van lekker eten en drinken in diverse restaurants.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Een uitdagende stepontdekkingstocht door Amsterdam

Steps in the city

Steps in the city is een ontdekkingstocht waarbij je op de step de stad Amsterdam ontdek. Het blijft echter niet bij alleen maar steppen. Ieder team ontvangt namelijk een plattegrond en een camera om de uitdagende doe- en denkactiviteiten uit te voeren. Daarnaast zullen jullie langs diverse restaurants gaan waar u kunt genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Vanaf € 37,50 p.p. excl. BTW

Lees meer
Strijdlustig teamspel in een restaurant

DinerSlag

DinerSlag is een strijdlustig teamspel waarbij vele leuke en spannende spelen afgewisseld worden met lekker eten en drinken. Tijdens dit groepsuitje strijden de diverse teams om de DinerSlag Trofee.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW

Lees meer
Hilarisch teamspel in pubsfeer

Pubquiz

Pubquiz is een hilarisch teamspel in pubsfeer. Een teamspel waarbij strijd, scherpzinnigheid, maar toch vooral gezelligheid voorop staat. De Pubquiz is een quiz met verschillende kennis, muziek, doe denk en plezierspelen waar een hoog IQ geen vereiste is. Uiteraard inclusief een heerlijk hapje en drankje.

Vanaf € 22,50 p.p. excl. BTW

Lees meer


Amsterdam is een stad met vele gezichten en is daarom uitermate geschikt voor een groepsuitje. Een groepsuitje voor een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje, familie-uitje of een vriendenuitje. In Amsterdam kijkt u uw ogen uit. Niet voor niets bezoeken dan ook jaarlijks 4,5 miljoen toeristen van over de hele wereld Amsterdam om een kijkje te nemen in Donutcity. Amsterdam krijgt deze naam door toeristen en dagjesmensen die Amsterdam hebben omgedoopt tot een openluchtpretpark.

Als u tijdens uw groepsuitje op de Dam komt ziet u al vele verschillende kanten van Amsterdam. Zo ziet u hier het Nationaal Monument van de Tweede Wereldoorlog, het Paleis op de Dam en de Nieuwe Kerk, wat echte bezienswaardigheden met geschiedenis zijn voor Amsterdam. Maar ook de Bijenkorf en het begin van de Kalverstraat die laten zien dat er ook voor winkelend publiek genoeg te doen is in Amsterdam. Op de Dam vindt u ook Madame Tussauds, wat een leuke attractie is voor dagjesmensen. En als u goed ruikt zult u ook merken dat er voldoende coffeeshops aanwezig zijn in Amsterdam en niet ver van de Dam begint het Red Light District.Deze beide zijn ook toeristische trekpleisters van Amsterdam. Amsterdam een stad vol tegenstellingen en bezienswaardigheden en daarom ideaal voor een leuk, origineel en gezellig groepsuitje.

Uitjes en Eten organiseert niet alleen in Amsterdam groepsuitjes. Bent u op zoek naar een andere locatie? Uitjes en eten regelt uw bedrijfsuitje of groepsuitje door heel Nederland. Kijkt u ook eens op de sites over bedrijfsuitjes in Den Haag, groepsuitjes in Alkmaar, teamuitjes in Zwolle of afdelingsuitje in Groningen.

Bedrijfsuitjes Amsterdam

Personeelsuitje Amsterdam

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Amsterdam? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Uitjes en Eten organiseert een geheel verzorgde dag voor u, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Wij regelen het allemaal voor u.

Groepsuitje Amsterdam

De hoofdstad van Nederland is de perfecte stad voor een groepsuitje. De vele monumenten en rijke historie van Amsterdam maken van ieder groepsuitje een unieke belevenis. Denk bijvoorbeeld aan een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten regelt het allemaal.

Puzzeltocht Amsterdam

Zoekt u een puzzeltocht in Amsterdam? Uitjes en Eten is uw specialist voor puzzeltochten in Amsterdam. Tijdens een puzzeltocht door Amsterdam ontdekt u de hoofdstad op een originele en ludieke manier. De puzzeltochten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Denk bijvoorbeeld aan The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Amsterdam

Een leuke manier om de hoofdstad te ontdekken is door middel van een GPS apparaat. Met onze uitjes StadsGamen en de GPS Menutocht krijgt u geen routebeschrijving op papier maar een GPS apparaat waarmee u in combinatie met diverse opdrachten Amsterdam ontdekt.

Teambuilding Amsterdam

Tijdens een teambuilding programma van Uitjes en Eten in Amsterdam zijn communiceren, samenwerken en plezier maken belangrijke onderdelen. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking in uw bedrijf.