logo Uitjes en Eten - bedrijfsuitjes
Uitjes en eten // Bedrijfsuitjes // Amsterdam // GPS tocht Amsterdam
Groepsuitje Amsterdam

GPS tocht Amsterdam

GPS tocht voor een all-in prijs

Een leuke originele manier om de stad te ontdekken is met een GPS tocht. Dit is een route waarbij u moet vertrouwen op uw GPS apparaat die u door middel van verschillende satellietpunten door de stad begeleidt.
Tijdens deze route zijn er verschillende opdrachten en wordt u getest op uw intellect met uiteenlopende vragen. Eigentijds vermaak met een knipoog naar gezond en sportief! Natuurlijk altijd in combinatie met een drankje en een hapje.


Klik hier voor meer informatie over de GPS Menu Tocht.GPS tocht Amsterdam

GPS menutocht

Gedurende deze GPS Menutocht nemen de teams het tegen elkaar op door met behulp van de GPS en een digitale camera verschillende opdrachten op te lossen. Een leuke en spannende GPS tocht door Amsterdam in combinatie met lekker eten en drinken.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Stadsgamen Amsterdam

StadsGamen

Een andere leuke GPS tocht door Amsterdam is StadsGamen. StadsGamen is uitdagend, prikkelend en zeker ook intellectueel. De verscheidene teams maken gebruik van GPS, SMS, MP3 speler en een digitale camera. Gedurende het StadsGamen wordt er natuurlijk ook lekker gegeten en gedronken in diverse restaurants.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Wie is het Zwijntje Amsterdam

Wie is het zwijntje?

Wie is het zwijntje? Een teamontdekkingstocht door de stad Amsterdam waarbij je met GPS en een digitale camera de stad ontdekt. Tijdens het ontdekken van de stad worden er spannende spelonderdelen gespeeld, waarbij er 1 persoon het zwijntje is. Dit zwijntje probeert onopgemerkt het teamspel te ondermijnen. Uitermate geschikt voor teambuilding.

Vanaf € 27,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer
Budget Uitje Amsterdam

Budget Uitje

Kies een van de leuke stadsuitjes in Amsterdam en eindig vervolgens in een sfeervol Italiaans restaurant met een 2 gangen diner. Ontdek de stad met 1 van de volgende programma's: Bikken en Klikken, Wie is de Rat, GPS Menutocht, Crazy 88 en nog vele andere. De ontdekkingstocht door de stad Amsterdam zit vol met verrassende foto opdrachten en daarnaast ook nog vele doe-, en denkactiviteiten.

Vanaf € 25,00 p.p. excl. BTW.

Lees meer


Een bedrijfsuitje regelen in Amsterdam? Geen probleem. Uitjes en Eten kan de gehele dag tot in de puntjes voor u verzorgen. Van ontvangst tot afsluiting en van activiteiten tot catering, wij doen het allemaal voor u. Ondanks dat Amsterdam een drukbevolkte, volgebouwde, grote stad is, is er toch nog relatief veel groen te vinden in de vele parken die Amsterdam rijk is. Zo heb je o.a. het Amsterdamse Bos, Flevopark, Sloterpark, Westerpark en Vondelpark, waarvan de laatste twee ongetwijfeld de twee bekendste zijn. Allebei even geschikt voor leuke activiteiten tijdens uw personeelsuitje in Amsterdam.

Ieder jaar wordt Amsterdam door ongeveer 4,5 miljoen mensen uit de hele wereld bezocht. Daarbij komen er dagelijks nog een kleine zestien miljoen dagjesmensen naar Amsterdam voor een museumbezoek, dagje Artis, Madame Tussauds of een tochtje met de rondvaartboot. Met deze en meer bezienswaardigheden is Amsterdam de ideale locatie voor een leuk en gezellig groepsuitje of bedrijfsuitje.

Erg leuke en originele bedrijfsuitjes zijn de GPS Tochten. U loopt een prachtige route door de stad met behulp van een GPS apparaat. Dit apparaat brengt u op de mooiste plekjes van Amsterdam en zorgt ervoor dat u daarbij niet verdwaald!

Bedrijfsuitjes Amsterdam

Personeelsuitje Amsterdam

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Amsterdam? Dan bent u bij Uitjes en Eten aan het goede adres. Uitjes en Eten organiseert een geheel verzorgde dag voor u, van ontvangst tot en met de afsluiting en van de activiteiten tot en met de catering. Wij regelen het allemaal voor u.

Groepsuitje Amsterdam

De hoofdstad van Nederland is de perfecte stad voor een groepsuitje. De vele monumenten en rijke historie van Amsterdam maken van ieder groepsuitje een unieke belevenis. Denk bijvoorbeeld aan een groepsuitje als bedrijfsuitje, familieuitje, vriendenuitje of vrijgezellenuitje. Uitjes en Eten regelt het allemaal.

Puzzeltocht Amsterdam

Zoekt u een puzzeltocht in Amsterdam? Uitjes en Eten is uw specialist voor puzzeltochten in Amsterdam. Tijdens een puzzeltocht door Amsterdam ontdekt u de hoofdstad op een originele en ludieke manier. De puzzeltochten zijn altijd in combinatie met heerlijk eten en drinken. Denk bijvoorbeeld aan The Ball, Bikken en Klikken, Wie is de Rat etc.

GPS tocht Amsterdam

Een leuke manier om de hoofdstad te ontdekken is door middel van een GPS apparaat. Met onze uitjes StadsGamen en de GPS Menutocht krijgt u geen routebeschrijving op papier maar een GPS apparaat waarmee u in combinatie met diverse opdrachten Amsterdam ontdekt.

Teambuilding Amsterdam

Tijdens een teambuilding programma van Uitjes en Eten in Amsterdam zijn communiceren, samenwerken en plezier maken belangrijke onderdelen. De begeleiders van Uitjes en Eten helpen u graag bij het leggen van een goede basis voor een optimale samenwerking in uw bedrijf.